Agility for begyndere den 2.juli.

En dejlig varm sommeraften i Tommerup var vi en flok som samledes og lavede agilty med vore kære beagler. Som vanlig faldt det i god jord hos vufferne, og der var rig mulighed for fri leg på den indhegnede bane, og det blev også udnyttet. Leg og gåtur Dallund slot 21.juni.

Vi var dejlig mange på denne skønne sommerdag, glædeligt at der også var mange børn. Vi startede ud med at gå den smukke tur rundt om søen. Derefter var der mulighed for forskellige aktiviteter med beaglerne, det så ud til at både hunde og mennesker morede sig vældigt.  Tricks/aktivering og gåtur Hasmark d. 10.maj

En skøn eftermiddag ved stranden, vejrguderne var med os og vi startede ud med en dejlig gåtur langs stranden. Derefter viste Emma og Kira lidt tricks og aktiverings legetøj. Så var det tid til kaffe/kage, og hundene havde frit spil til at afprøve legetøjet. Det var skønt at se som hundene hyggede sig!

Agility i Tommerup med klubben i sidste uge. Vi var knap en snes agility glade vuffer og folk på denne pragtfulde forårsaften. Som vanlig var alle beaglerne begejstrede for at lave agility, enten det var hvalpe, voksne, ny begyndere eller de havde prävet det fär. Alle syntes at hygge sig. Godt det ikke var midt på dagen, så havde Sofus og Cato vist ikke tumlet så meget som i ser, det var hår det nok endda! Velkommen til Claus, Anders og Anne. Skänt at se jer alle, og tak for en dejlig aften.
Rally og fri leg i Vissenbjerg den 11. maj!

Denne sändag prävede vi noget nyt nemlig rallylydighed, som er et sjovt alternativ til alm. lydighedsarbejde. Det er vigtigt at hunden synes det er sjovt, det fremmer motivationen og arbejdsiveren. Hund og färer gennemfärer en bane i nummer rökkefälge, der står på skiltene, hvad i skal få hunden til, f.eks. i sit, og så går du rundt om hunden, mens den bliver i sit. Der var også fri leg, og som vanlig blev det til stor "fest"!  Foredrag kiropraktik, gåtur og fri leg!


Vi var 16 voksne og 13 beagler til gåtur og foredrag om kiropraktik i Rue. En smuk dag med häj sol. Det blev en rigtig dejlig eftermiddag, skänt at se så mange havde lyst til at häre om kiropraktik. Vi startede ud med gåtur i den smukke ny udsprungne Langesä skov. Derefter var der fri leg i haven og "barnepige" på til beaglerne under foredrag. Man må sige at beaglerne fik "festet igennem" mon ikke der var nogen der nok sov et per timer, da de kom hjem :-)  Linda blev taget rigtig godt imod, hun startede med at fortölle generelt om kiropraktik. Skänt så stor interesse der var for kiropraktikken og hundenes sundhed. Der blev gennem gået to hunde med kiropraktik. Den ene beagle var begyndt at krumme ryg, bökkenet sad skövt, så kiropraktor satte det på plads. Så var det tid til spärgsmål, og dem var der rigtig mange af,  isör om egne hunde og deres problemer. For at kunne blive kiropraktor herhjemme, skal man färst vöre uddannet dyrlöge. Kiropraktor uddannelsen giver mange flere muligheder for at tjekke og finde ud af om hunden fejler noget. For eksempel havde en beagle en köbe som sad  meget skövt. Fordi hunden dukkede hovedet, og altid havde brugt det, troede ejer der var noget galt. Flere forskellige dyrlöger havde tjekket hunden og intet fundet. En dyrlöge sagde hunden lignede en der ikke havde fået morgen kaffe.  Hunden kommer til kiropraktor og får köben sat på plads.

Bare denne dag kan komme ´en hunds helbred og liv til gode, så er det hele dagen vörd! Det er er et faktum der overskygger alle andre, at de nye behandlingsformer KIROPRAKTIK; MASSAGE og FYSIOTERAPI giver vore elskede hunde BEDRE OG ÄGET LIVSKVALITET!


  
Sjov leg og gåtur Odense Fjord den 30. marts!

Vi var 16 glade folk og 12 ligeså glade beagler som hyggede på denne eftermiddag. Vi startede ud med den smukke gåtur i fantastisk smukt vejr, godt selskab ja det havde vi også, hvad kan man änske sig mere? Vi havde lidt sjov leg under kaffen, fiske pälsebidder, ögge ske läb og kravle op i kassen. Der var både nye og gamle kendte folk og hunde, skänt at se så mange! "Bide til bolle"/gåtur!

Det har været fastelavn, vi havde "bide til bolle "og gåtur i Kirkendrup skoven. Vi var 26 folk og 19 hunde, hvad jeg kunne tælle. Vejret var fint og alle syntes i godt humør. Vi startede med gåtur, hundene fik snust nye steder masser af spænedene nye dufte. Derefter fik både hunde og folk fastelavnsboller, hundene skulle fange boller på snor, det var de dygtige til ;-) Til afslutning gik folk og hunde i hundeskov. Fantastisk skønt at se så mange folk og hunde!
Sweiss info/film/gåtur

Vi startede ud med en gåtur i Langesø skoven, der blev snust det var jo et fremmed sted. Så så vi Inge Lises sweiss film, derefter kaffe og snak om sweiss. Hos nogle vækkede det gamle minder og lyst til at gå igang igen. Andre fik blod på tanden og lagde planer om at prøve. En rigtig  hyggelig eftermiddag, som kun havde en fejl, den var for kort. Tak til Inge Lise som gjorde denne dag mulig. Julegåtur Langesø 2013!

Igen blev julegåturen rundt om den smukke Langesø. Der var stor tilslutning også denne gang, det var dejligt at se jer alle både to og fire benede.

Gåtur Arreskov!

14 folk og 11 hunde gik en tur på denne smuk efterårs dag!Leg med hund!

14 folk og 11 hunde mødtes til leg en septemper dag. Der hvalpe, unge og gamle hunde og folk der var dårligt gående, alle kunne være med. Der var mange gratis tips og ideer, til hvordan du gør hverdagen sjovere for dig og din hund. En familie som "venter" hvalp til foråret kom og var med :)  Aktiviteter/gåtur Frøbjerg Bavnehøj!

!4 dejlige glade beagler og 20 vist ligeså glade folk, mødtes på denne dejlige septemper dag. Nogle gik hele ruten, andre en lille gåtur. Der var også mulighed for at vælge aktiviteter og kaffe,  hvis det passede bedst til ens behov. Som en sagde det ene udelukkede ikke det andet. Alle hyggede og morede sig, der var ægge ske løb, magiske krukker, bygge bro og fiske godbidder. Det bliver ikke sidste gang vi gør dette.