Invitation til uofficielt agilitystævne på Very Speciel Show - kun for beagler!

Kære alle agilityudøvere!
Så er vi ved at være på plads med detaljerne til ÅRETS AGILITYSTÆVNE PÅ VSS I SKÆRBÆK
Datoen er tirsdag den 18. juli og forventet starttidspunkt er kl. 19.
Det afholdes selvfølgelig på VSS pladsen, som er Skærbæk Fritidscenter, Storegade 46, 6780 Skærbæk.
Dommer igen i år er Hans Peter Dinesen, som udover at være en erfaren dommer, også er utrolig rar og positiv. Nogle af jer kender ham formentlig sidste år, eller fra tidligere, da han før har dømt til vores stævner.
Der vil i år være følgendeklasser: Spring begynder, spring vinder, spring åben, agility begynder, agilityvinder og agility åben. Hver beagle kan tilmeldes i 4 klasser.
I springklasserne indgår der ikke feltforhindringer, som balance, vippe og a-bræt. Disse forhindringerer med i agilityklasserne.
Begynderklasserne er rigtige begynder baner, hvor der er plads til alle. For at deltage i begynderklassen, må ekvipagen ikke tidligere have vundet en klasse eller opnåeten pind til et officielt agilitystævne. Det vil sige, at løber hunden med en nyfører, kan de godt starte i begynderklassen uanset tidligere resultater. Du kangodt starte i begynder i agility, selvom du starter spring vinder og omvendt.
Resultater i alleklasser tæller fra i år med på Beagle Klubbens hitliste. Det vil sige, at derkan opnås point i alle 4 løb!!
Alle hunde ? uansetstørrelse og alder ? løber lille. Det vil sige en springhøjde omkring de 25-30cm. Husk dog at hunden skal være fyldt 18 mdr. på stævnedagen for at kunnedeltage.
Der vil være en deltagerpræmie pr. hund.
Der vil være ærespræmiertil vinderne af de 6 ?officielle? klasser.
Prisen er 195 kr. for første start og 45 kr. for de efterfølgende starter. Det vil sige 330 kr. ved deltagelse i alle 4 klasser.
Tilmeldingsfrist er 20.juni 2017.
Har du spørgsmål, kan du kontakte Helle Stenger Jürgensen på telefon 26171165.
VI GLÆDER OS TIL AT SE JER OG HÅBER PÅ STOR OPBAKNING TIL DENNE SJOVE OG SPÆNDENDE AKTIVITET!