Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Beagle Klubbens WebShop.

Betingelserne gælder i alle tilfælde, med mindre der er indgået særlige skriftlige aftaler, mellem dig som køber og Beagle Klubben som sælger.

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Beagle Klubbens side, er denne udelukkende af vejledende art.

BeagleShop indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Levering af varer fra WebShoppen anses for sket, når vi har afsendt varen. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark.

Hvis der udelukkende bestilles "Lagervarer", vil levering normalt ske inden for en uge. Hvis der også indgår "Bestillingsvarer" i ordren, vil der først ske levering af hele ordren, når alle bestilte varer er hjemkommet. Ønskes der dellevering af disse varer, skal de bestilles på flere ordrer.

Hvis der laves aftale om levering på en af klubbens arrangementer - anses dette for leveringtidspunktet.

Risikoen for varer købt i WebShoppen - overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra WebShoppen, skal straks påberåbes. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til WebShoppen shop@beagleclub.dk.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, WebShoppen har stillet dig i udsigt.

I denne butik kan du bestille og betale dine varer online. Du kan betale med Dankort, Visa og Mastercard - ligesom du også kan anvende Beagle Klubbens værdikuponer som betaling.

Beløbet trækkes først på dit kort på leveringstidspunktet.

Da Beagle Klubben er fritaget for moms beregnes der ikke moms af varerne i WebShoppen.

I henhold til Dansk lovgivning - yder WebShoppen 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.